Numero de socis i socies   193 socis i sòcies

Instal·lacions 112 instal·lacions   Energia generada 404 kWp instal·lats

Reunió informativa de Som BiniSolar

El passat 29 de març algunes sòcies i socis participants a Som BiniSolar assistiren a una reunió informativa per conèixer de primera mà les darreres notícies de la iniciativa, les properes passes a realitzar i aclarir tots els dubtes.

La trobada va tenir lloc al celler Vins Nadal de Binissalem i, a més d’informar-se sobre el projecte, les sòcies i socis pogueren conèixer-se i conversar gaudint d’un tast de vins del celler.

Si vos fa ganes participar, i gaudir de tots els avantatges d’una instal·lació fotovoltaica però sense haver de tenir-la a les vostres teulades, encara queden unes poques participacions per repartir, aquí trobareu tota la informació.

En aquests moments ja s’ha sol·licitat a la distribuïdora l’accés i el punt de connexió per a la instal·lació, s’està treballant en l’acord de repartiment d’energia entre els participants i ben aviat començarà l’execució del projecte.

Reunió informativa de Som BiniSolar
Desplaçat dalt de tot