Numero de socis i socies   193 socis i sòcies

Instal·lacions 112 instal·lacions   Energia generada 404 kWp instal·lats

Assemblea General Ordinària (23/03/24)

Benvolgudes sòcies i socis,

la nostra Assemblea General ja torna a ser aquí!

Serà una bona oportunitat per a que les sòcies i socis ens puguem conèixer en persona i participar activament en la presa de decisions que ens afecten a tots com a cooperativa.

A l’assemblea farem un repàs de l’activitat feta l’any passat i vos contarem què tenim previst fer per a enguany. Així mateix, vos explicarem com ha anat la primera iniciativa d’autoproducció col·lectiva promoguda per la ciutadania a les Illes: Som BiniSolar i vos presentarem el nostre nou projecte d’energia comunitària: Som ProSolar.

Així que vos animam a assistir a l’Assemblea General Ordinària que celebrarem el proper dia 23 de març i vos recordam que podeu trobar tota la informació i el formulari d’inscripció a la vostra bústia de correu electrònic.

Vos hi esperam!

Assemblea General Ordinària (23/03/24)
Desplaçat dalt de tot