Numero de socis i socies   197 socis i sòcies

Instal·lacions 123 instal·lacions   Energia generada 415 kWp instal·lats  Aerotermia generada 89 kW instal·lats

Encén l’Energia Comunitària

T’imagines que l’energia comunitària comencés a multiplicar-se per tot el país? Que cada vegada hi hagués més persones gestionant la seva pròpia energia renovable? Nosaltres ens ho imaginam, i creiem que és possible, però per això, ho hem de reclamar!

Més de 30 organitzacions llançam la campanya “Encén l’Energia Comunitària”, per reclamar al Govern espanyol un recolzament decidit a les comunitats energètiques.

Des de la Coalició per l’Energia Comunitària, de la que en formam part Som Serveis Energètics, estam recollint signatures per canviar les normes del joc.

Uneix-t’hi!

És indispensable avançar cap a una transició energètica justa basada en l’equitat de la ciutadania i en la democratització del model energètic. Amb aquest fi l’Energia Comunitària és la clau per no deixar-nos res a l’hora d’implantar les energies renovables i fer-ho de forma descentralitzada i respectuosa amb l’entorn i les persones.

Les grans empreses de l’energia s’enriqueixen a costa de nosaltres, i no els hi importen les greus conseqüències socials i ambientals que les seves decisions tenen per a la població.

Si volem canviar el model energètic actual, que és tremendament injust i priva d’energia a les persones que es troben en situació de precarietat, necessitam apostar per l’Energia Comunitària. És el camí per a un canvi real: democratitzar el model energètic, garantir el dret a l’energia i combatre la crisi climàtica.

Per això necessitam que t’uneixis i, entre tots, reclamar al Govern espaynol un impuls decidit per l’energia comunitària, i transformar així el sistema energètic cap a un més just, 100% renovable i participatiu.

Signa! Encén el teu dret a l’energia!

Encén l’Energia Comunitària
Desplaçat dalt de tot