Presentació

SOM SERVEIS ENERGÈTICS s. coop. (SOMSE) és una cooperativa  de consumidors i usuaris sense ànim de lucre.

SOMSE és fruit de la necessitat sorgida al Grup Local de Mallorca de Som Energia de donar resposta a les múltiples peticions, en matèria de serveis energètics, que ens han fet arribar les persones sòcies de la cooperativa a l’illa al llarg de gairebé els 9 anys d’activitat del grup i que no poden ser ateses des del voluntariat.

Som una entitat de serveis energètics propera i de confiança, que prioritza els valors socials i mediambientals al benefici econòmic i que aporta solucions adaptades a les característiques pròpies d’un territori limitat com és l’illa de Mallorca.

A més, volem desenvolupar projectes d’autoproducció i/o venda a xarxa a Mallorca finançats col·lectivament o a través de comunitats energètiques locals contribuint, d’aquesta manera, a una transició energètica sostenible i justa.

Aquí pots consultar més informació sobre la cooperativa i els serveis que volem oferir.

Si vols participar d’aquest projecte, inscriu-te al full de contacte i et mantindrem informa’t. Si tens cap pregunta no dubtis en contactar amb nosaltres.

Presentació
Desplaçat dalt de tot