Numero de socis i socies   194 socis i sòcies

Instal·lacions 114 instal·lacions   Energia generada 409 kWp instal·lats

La carnisseria Can Pep ja autoprodueix part del seu consum elèctric

La instal·lació de Carns i Delícies Can Pep a Sant Marçal és la primera que la nostra cooperativa ha fet per a una empresa. La instal·lació d’autoproducció fotovoltaica permetrà a la carnisseria Can Pep reduir en gairebé 9 tones les seves emissions anuals de CO2 i estalviar en la seva factura elèctrica, consumint l’energia que autoprodueixi i compensant amb Som Energia els excedents que no empri.

La instal·lació de 9,545 kWp és la instal·lació monofàsica més grossa feta fins ara a Mallorca amb tecnologia de microinversors i permetrà a Can Pep autoproduir un 30% del seu consum elèctric. En aquest cas, la instal·lació compta amb 23 mòduls fotovoltaics SUNPOWER P3 COM de 415 Wp de potència pic cadascun, i cada mòdul duu instal·lat a la seva part posterior un microinversor Enphase IQ7+, el que fa que cada panell doni sempre el seu màxim rendiment independentment de la resta. Alhora s’han pogut combinar diverses orientacions, a fi d’obtenir una producció més regular al llarg del dia.

Aquesta instal·lació, com la resta que hem fet fins ara, va obtenir una subvenció de l’anterior convocatòria d’ajuts al foment de l’autoconsum energètic del Govern de les Illes Balears. Aprofitam per recordar-vos que el Govern acaba d’obrir una convocatòria de subvencions NextG per a instal·lacions d’autoconsum en el sector residencial, administracions públiques i el tercer sector, si teniu pensat passar-vos a l’autoproducció ara és el moment, nosaltres ens encarregam de tramitar la sol·licitud d’aquests ajuts.

La carnisseria Can Pep és una empresa familiar que des de fa 33 anys ofereix als seus clients un servei personalitzat i productes frescs i de qualitat. Tot i ser una empresa tradicional, sempre ha apostat per la innovació el que els va fer decidir a consumir energia renovable amb Som Energia i instal·lar un sistema d’autoproducció fotovoltaica, amb el que estalviar diners i reduir emissions.

Des de la cooperativa volem donar les gràcies a la carnisseria Can Pep per la seva confiança i animar a noves empreses a passar-se a l’autoproducció amb nosaltres.

La carnisseria Can Pep ja autoprodueix part del seu consum elèctric
Desplaçat dalt de tot