Numero de socis i socies   183 socis i sòcies

Instal·lacions 111 instal·lacions   Energia generada 399 kWp instal·lats

Reconeixement i ajut econòmic de l’IDAE a Som Serveis Energètics

La nostra comunitat energètica ha rebut el reconeixement de l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro Energético) del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Democràtic, com a únic projecte pilot singular de comunitat energètica a Mallorca i rebrà l’ajut econòmic del programa d’incentius CE-IMPLEMENTA (proposta de resolució definitiva de 31 de maig de 2022)

Aquest reconeixement i ajut econòmic contribuirà a impulsar la instal·lació de més de 150kWp d’autoproducció col·lectiva, possibilitant així que més de 400 persones i petites empreses puguin beneficiar-se d’energia elèctrica renovable, local i fins a un 40% més econòmica que el preu de mercat.

La primera d’aquestes instal·lacions, Som BiniSolar, de 50 kWp es farà damunt la coberta d’una nau industrial al polígon de Binissalem.

Properament realitzarem diverses presentacions a Binissalem perquè els interessats pugueu conèixer els detalls de Som BiniSolar, participar-hi i aprofitar els beneficis mediambientals, socials i econòmics de la instal·lació. Mentrestant podeu consultar tota la informació del projecte aquí.

Reconeixement i ajut econòmic de l’IDAE a Som Serveis Energètics
Desplaçat dalt de tot