Numero de socis i socies   193 socis i sòcies

Instal·lacions 112 instal·lacions   Energia generada 404 kWp instal·lats

Som BiniSolar avança!

Obertura del període per a fer efectives les aportacions de capital

Des del dia 15 de desembre de 2022 està obert el termini per a fer efectives les aportacions de capital per al finançament del projecte Som BiniSolar de la nostra comunitat energètica Som Serveis Energètics.

El passat mes de juliol vàrem publicar el full de les característiques del projecte en el qual es convidava a emplenar un fomulari per manifestar l’interès per participar del mateix en alguna de les modalitats establertes.

Entre aquestes formes de participació hi ha la de soci/a Impulsor/a FV que és aquell que sense gaudir de la producció de la instal·lació fotovoltaica impulsa econòmicament el projecte amb aportació de capital. En el mateix formulari es podia consignar una quantitat màxima a aportar.

Aquestes aportacions tenen la consideració de Capital Social Voluntari (CSV) de la cooperativa amb vocació de permanència, encara que els socis i sòcies poden demanar el seu reemborsament en qualsevol moment. L’interès generat per aquestes aportacions és el aprovat anualment per l’assemblea i que actualment és del 3% que és el màxim interès al qual pot remunerar la cooperativa per la seva condició de cooperativa sense ànim de lucre.

Mentre es fan efectives aquestes aportacions seguim amb les tasques necessàries per a l’execució de la instal·lació i en permanent contacte amb els futurs Usuaris i Prosumidors, que podran gaudir de l’energia autoproduïda una mitjana d’un 40% més barata, comparat al preu que ara com ara estan pagant a les seves comercialitzadores.

Una de les forces de les cooperatives és aquesta capacitat de finançar els projectes col·lectivament oferint als socis i sòcies l’oportunitat d’invertir en projectes amb impacte directe en la comunitat i de participar en l’esdevenir de la cooperativa sense renunciar a una certa rendibilitat.

Som BiniSolar avança!
Desplaçat dalt de tot