Numero de socis i socies   194 socis i sòcies

Instal·lacions 114 instal·lacions   Energia generada 409 kWp instal·lats

Ampliat a 2 Km el radi de consum per a instal·lacions FV compartides

Idò sí, finalment, els rumors han estat certs i el passat 28 de desembre es va publicar al BOE el Reial Decret-Llei 20/2022 que, entre d’altres mesures, incorpora l’ampliació fins a 2.000 metres del radi entorn d’una instal·lació fotovoltaica compartida per poder beneficiar-se’n de l’energia produïda.

Inicialment aquest radi era de 500 m que, com ja vos contàrem, va ser ampliat fins als 1.000 m i ara, a través de l’article 18 del Reial Decret-Llei 20/2022, s’ha ampliat finalment fins als 2.000 m. Aquesta ampliació, a més d’equiparar-nos a altres països del nostre entorn, afavorirà un major desplegament de l’autoconsum compartit ja que augmenta considerablement el nombre d’habitatges i petits comerços que es podran beneficiar d’aquestes instal·lacions.

En el cas de la nostra instal·lació Som BiniSolar a Binissalem, amb aquesta ampliació es cobreix tot el poble i permet als seus habitants poder aprofitar els beneficis mediambientals, socials i econòmics que comporta el projecte.

Ja hem assignat les aportacions al Capital Social Voluntari, en la modalitat de participació al projecte com a soci\a Impulsor\a FV, i dia 15 de gener tancarem aquesta fase però si voleu participar com a soci\a Usuari\a o Prosumidor\a i estalviar fins a un 40% a la factura de la llum encara hi sou a temps! Aquí hi trobareu tota la informació i si teniu cap pregunta no dubteu a contactar amb nosaltres.

Ampliat a 2 Km el radi de consum per a instal·lacions FV compartides
Desplaçat dalt de tot