Numero de socis i socies   199 socis i sòcies

Instal·lacions 124 instal·lacions   Energia generada 417 kWp instal·lats  Aerotermia generada 89 kW instal·lats

Començam un nou projecte d’autoproducció compartida a Pollença

Idò sí!, començam l’any amb una bona notícia i és que hem signat amb PRODIS – Pollença (Associació Pro-Ajuda a persones discapacitades) un acord pel qual ens cedeixen les teulades de la seva seu per instal·lar-hi la nostra segona instal·lació d’autoproducció fotovoltaica compartida.

Aquesta instal·lació, com Som BiniSolar (podeu veure’n un vídeo informatiu aquí), es regirà pel que estableix el Reial Decret 244/2019 i permetrà que les empreses i particulars que estiguin en un radi de 2000 metres, i vulguin formar part de la Comunitat Energètica, puguin disposar d‘energia renovable i local durant els pròxims 25 anys a un preu estable i més econòmic que el preu del mercat.

Ja hem començat a fer feina perquè aquest projecte sigui una realitat com més aviat millor. En els pròxims mesos organitzarem diferents activitats a Pollença per explicar el projecte i obrirem un període d’inscripció per participar-hi. Si voleu que vos mantinguem informats dels darrers avanços ens ho podeu dir a través d’aquest formulari.

Des de Som Serveis Energètics volem agrair el bon acolliment que ha tingut el projecte per part de PRODIS – Pollença. PRODIS és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit comarcal ubicada al municipi de Pollença, constituïda el 1992 per desenvolupar i gestionar programes i serveis encaminats a la millora contínua de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de les seves famílies.

Començam un nou projecte d’autoproducció compartida a Pollença
Desplaçat dalt de tot