Numero de socis i socies   194 socis i sòcies

Instal·lacions 114 instal·lacions   Energia generada 409 kWp instal·lats

Ja tenim les primeres instal·lacions d’autoproducció fetes!!

Estam ben contents de poder dir-vos que ja hem realitzat les primeres instal·lacions d’autoproducció que ens heu comanat. De moment en tenim 3 de fetes, a Establiments, Santa Margalida i Campanet, i vàries més estan ja en preparació.

A mesura que es resolen les sol·licituds de subvenció al foment de l’autoconsum del Govern Balear anam contactant amb vosaltres per confirmar la instal·lació i procedir amb el muntatge. En total hem presentat 60 sol·licituds de subvenció de les que ja ens n’han concedit 20. Per mor de l’allau de sol·licituds rebudes, la Direcció General d’Energia i Canvi Climàtic encara no ha acabat de resoldre-les totes, si disposau de certificat digital, podeu consultar l’estat del vostre expedient aquí. En qualsevol cas, nosaltres anam comprovant periòdicament els expedients i informant els interessats.

Per altra part, analitzant el tipus d’instal·lacions sol·licitades podem observar que la instal·lació que més ens heu demanat ha estat la de més qualitat, amb mòduls Sunpower Maxeon 3 i microinversors Enphase IQ7x. Per tant, sembla que malgrat la diferència de preu una vegada explicats els avantatges, els interessats s’han decantat per l’opció que a la llarga és més profitosa.

També cal destacar que una vegada realitzat l’assessorament, ens ha resultat curiós que les dimensions de les instal·lacions finalment sol·licitades han estat molt més petites, en termes de kwp instal·lats, que el que inicialment ens demanàveu. En la majoria de casos, una vegada estudiat el vostre consum vos hem pogut recomanar una instal·lació bastant més petita del que inicialment pensàveu que podíeu necessitar.

Per acabar però no menys important, volem destacar que una d’aquestes instal·lacions ha estat pionera a nivell nacional, ja que hem fet la primera instal·lació a l’Estat amb mòduls fotovoltaics de corrent alterna, amb els mòduls Sunpower Maxeon 5 AC, que ja duen incorporat el microinversor de fàbrica. Aviat vos en donarem més detalls, des de Som Serveis Energètics estam molt orgullosos d’haver aconseguit aquesta fita, sent una mostra de l’aposta decidida per la innovació tecnològica i la qualitat.

Ja tenim les primeres instal·lacions d’autoproducció fetes!!
Desplaçat dalt de tot