Numero de socis i socies   194 socis i sòcies

Instal·lacions 114 instal·lacions   Energia generada 409 kWp instal·lats

Hem fet la primera instal·lació amb mòduls Sunpower Maxeon AC de l’Estat

Idò sí, com ja vos comentàrem a aquesta entrada, podem dir que hem estat pioners a nivell nacional ja que hem fet la primera instal·lació a l’Estat amb mòduls fotovoltaics Sunpower Maxeon de corrent alterna.

La instal·lació està feta a casa d’un soci a Campanet des del passat 25 de març i consta de 7 mòduls Sunpower Maxeon 5 AC de 410wp que comanàrem dia 20 de febrer, abans que es presentassin a l’estat espanyol.

La integració de microinversors a cada mòdul és una tecnologia novedosa, per la que des de Som Serveis Energètics creim que s’ha d’apostar, que permet que cada mòdul funcioni de manera independent, el que redunda en una major fiabilitat de tot el sistema i en una major productivitat sobre coberta.

Amb la tecnología convencional (inversor string), el rendiment del sistema depèn del mòdul que menys produeix, de manera que les ombres parcials o petits residus sobre un mòdul poden reduir significativament la producció d’energia de tot el sistema. Ja sigui perquè un colom ens ha visitat, un nigul venturer, una ombra de l’arbre del veïnat o diferents velocitats de degradació de cada mòdul, tot sistema fotovoltaic eventualment experimenta una producció desigual entre els seus mòduls, els microinversors ens permeten maximitzar la seva producció solar malgrat aquestes realitats.

El fet que fabricants del prestigi de SunPower apostin per aquesta tecnologia, ens fa pensar que anam pel bon camí i ens referma en el nostre compromís.

Des de Som Serveis Energètics estam molt contents d’haver aconseguit aquesta fita, sent una mostra de la nostra aposta decidida per la innovació tecnològica i la qualitat en la transició energètica a Mallorca. Si encara no ets soci i vols contribuir al nostre projecte o gaudir dels nostres productes i serveis, no ho dubtis: apunta’t. Recorda que si ja ets soci, i tens ganes i temps, pots contribuir al desenvolupament d’aquest projecte donant-nos un cop de mà, contacte amb nosaltres aquí.

Hem fet la primera instal·lació amb mòduls Sunpower Maxeon AC de l’Estat
Desplaçat dalt de tot