Arribam a les 100 sòcies i socis i ja tenim nous interventors

Aprofitam aquesta entrada per informar-vos de dos fets significatius per a la nostra cooperativa, el primer és que aquesta setmana hem assolit la xifra de 100 sòcies i socis.

Gràcies a totes i a tots per la vostra confiança i esperam no aturar-nos aquí, com més siguem més força tendrem per tirar endavant els projectes! Si coneixeu algú que pugui estar interessat, no ho dubteu i convidau-lo a fer-se soci.

El segon fet és que, com sabeu, dia 25 de gener celebràrem una Assemblea General Extraordinària per triar dos nous interventors per a la cooperativa on en Xavier Bacigalupe i n’Òscar Pérez en foren elegits com a titulars i en Climent Megías com a suplent. Benvinguts i gràcies per la vostra col·laboració!

Arribam a les 100 sòcies i socis i ja tenim nous interventors
Desplaçat dalt de tot