Numero de socis i socies   178 socis i sòcies

Instal·lacions 107 instal·lacions   Energia generada 386 kWp instal·lats

Ens hem adherit al manifest d’Avui Per Demà

Avui Per Demà” és la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una Llei de Benestar per a les Generacions Presents i Futures de les Illes Balears que el GOB de les Illes vol dur al Parlament Balear. Una llei per garantir la sostenibilitat de la vida i el benestar de les futures generacions davant els reptes ecològics, climàtics i socials als quals haurem de fer front.

Aquesta llei neix amb la voluntat de fer tot el que estigui a les nostres mans perquè els infants i joves d’avui i els que vendran demà, que viuen o vulguin viure a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social.

És una llei que surt del poble amb l’objectiu de comprometre els poders polítics a un debat real tenint en compte la seva responsabilitat per garantir el benestar de les generacions futures. Per poder defensar al Parlament aquesta ILP fa falta aconseguir 7500 signatures abans del 23 de juny, així que si encara no ho heu fet vos animam a fer-ho. A continuació trobareu informació dels diferents punts de recollida de signatures:

Nosaltres, com a entitat, ens hem adherit al Manifest de suport a la ILP i continuam fent feina cada dia per a un nou model energètic, basat en l’ús d’energies renovables, just, sostenible i en mans de la ciutadania, que també contribueixi al benestar de les generacions presents i futures.

Ens hem adherit al manifest d’Avui Per Demà
Desplaçat dalt de tot